Driedaagse workshop met certificaat

Deze drie-daagse workshop wordt af en toe georganiseerd.
Contacteer me gerust als je hiervoor interesse zou hebben.

HELINGOPLEIDING MET DE ENGELEN VAN DE VIOLETTE STRAAL EN INWIJDINGEN.
De Engelen van de Violette Straal zijn Engelen die door diepe Engelenhealing blokkades oplossen. Door een inwijding in deze Engelenenergie open je je eigen healingkanaal en kan je de Engelen doorheen je laten werken om jezelf of anderen te helen. Je kan met deze healingmethode lichamelijke, emotionele, mentale en karmische blokkades in oorsprong verwijderen.

Deze helingmethode werkt in op het celgeheugen en deblokkeert onder meer trauma’s en pijnlijke en emotionele herinneringen. Het is een fijne, subtiele vibratie die sterk transformerend werkt en inwerkt op de activering van je DNA-strengen.

I.E.T. kan je perfect met je andere helingmethodes combineren. De inwijdingscursus omvat 3 niveaus. Elk niveau activeert een aantal DNA-strengen waardoor je steeds diepgaander kan gaan healen.


Je ontvangt uiteraard bij elk niveau een officieel certificaat Integrated Energy Therapy en het officiële cursusboek.
http://www.integratedenergytherapy.net/
DAG 1: Integrated Energy Therapy BASIC workshop

De IET basis workshop is gericht op werk in het fysieke en emotionele deel van het menselijk energieveld. Hiermee worden behandelingen gegeven die inwerken op recente ervaringen en pijnen. De diverse emoties worden normaal gesproken meteen verwerkt maar wanneer een situatie te overweldigend is en je alle emoties niet direct kan verwerken dan wordt het overschot opgeslagen in cellulair geheugen. Het lichaam is als het ware een landkaart waarin men in het cellulair geheugen diverse emoties opslaat. Om een emotie alsnog te verwerken krijgen we vaker met dezelfde situatie te maken totdat we de emotie wél verwerken en het loslaten. Wanneer door omstandigheden de opnieuw aangeboden emotie weer niet verwerkt wordt komt dit ook weer in het cellulair geheugen. Het stapelt als het ware op. Wanneer we dit blijven doen verdikt die energie zich door de lagen van het menselijk energieveld in totdat het zich zelfs als een fysieke klacht kan melden.

Tijdens de IET basis workshop leer je de fysieke en emotionele klachten die dit kan opleveren te verwijderen en vervangen door meer positieve gevoelens en een zuivere levenskwaliteit.

Inhoud
•Een engelen hartlink leren maken met Aartsengel Ariel.
•Inwijding: afstemming op de Energiestraal van de Engelen, optimalisering van DNA-strengen 1 en 2.
•Uitleg over het cellulair geheugen en de IET integratie punten.
•De 5 minuten bekrachtiging techniek (5 minute empowerment).
•Zelfbehandeling met IET voor fysieke en emotionele problemen.
•Elkaar behandelen met IET voor fysieke en emotionele problemen.
•Hoe een behandeling van op afstand geven. Je ontvangt een zeer helder werkboek die je meekrijgt naar huis en een certificaat van ‘Instructor IET Basic’.


DAG 2: Integrated Energy Therapy INTERMEDIATE workshop (tussenliggend niveau)

Dankzij deze opleidingsdag kun je nu op een veel dieper niveau werken met je klant. Behalve het oplossen en vervangen van emoties en fysieke klachten kun je nu ook werken aan de engelen healing van karmische zaken en beperkende gedachten patronen in het menselijk energieveld en het cellulair geheugen.


Hierdoor kun je gedachten patronen doorbreken.

Op deze manier kun je langdurige problemen en trauma’s laten gaan zonder deze vaak pijnlijke ervaringen opnieuw te moeten herleven. Tijdens de workshop wordt er ook aandacht besteed aan de lagen in het menselijk energieveld waar IET mee werkt. Dit zijn de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen. Inzicht hierin maakt het werken met IET op dit niveau heel overzichtelijk. Het Intermediate niveau van de IET versterkt de violette straal met de activering van de volgende strengen spiritueel DNA. Streng 3 en een deel van streng 4 worden actief en zorgen ervoor dat je op een dieper niveau kan werken met IET.


Inhoud
•Inwijding: uitbreiding van de krachtige violette IET straal tot spirituele DNA-strengen 3 en 4 (deels).
•Uitleg van de energielagen in de aura zoals deze door IET gebruikt worden.
•Leren verwijderen van diepliggende karmische inprints, emoties, herhalende patronen en overtuigingen uit het celbewustzijn en de aura.
•Het oefenen van de intermediate behandeling.
•Elkaar behandelen met deze uitgebreide IET technieken zodat fysieke, emotionele, karmische en herhalende patronen oplossen.
DAG 3: Integrated Energy Therapy ADVANCED workshop

Het advanced niveau van de Integrated Energy Therapie (IET) versterkt de violette straal met de activering van de volgende 2 strengen spiritueel DNA. Een deel van streng 4 en streng 5 volledig worden actief en zorgen ervoor dat je zielsdoel geactiveerd wordt. Deze dag is gericht op alle technieken die je kunnen helpen om je zielsmissie volledig te leven. Elke keer als je deze technieken in je eigen praktijk/vriendenkring zal brengen, zal je de versnelling ervaren in je eigen leven. Meteen na deze inwijding zal er al een enorme stroomversnelling komen.

Door het gebruik van een "soul star clearing" verminderen we ons onderbewuste weerstand tegen het uitvoeren van ons zielsdoel en versterken dat met de hartgolf een techniek die in een golvende beweging door het lichaam gaat. Verder leer je in deze IET workshop de dingen die je nodig hebt te manifesteren middels een visiebord en o.a. de hartnet techniek. Dit zijn zeer krachtige technieken die je leven in een stroom versnelling brengen zodat je je zielsdoel kan uitvoeren.

Er zijn een aantal andere technieken die nog aan bod komen waarbij de angst voor verandering en het uitvoeren van je zielemissie weg worden genomen. Ook leer je een permanente straal van engelen energie te verankeren op een plek die de aarde heelt en iedereen die er door loopt, er in zit of in die ruimte werkt. De IET gevorderde dag zorgt er ook voor dat iedereen volledig op het pad van zijn of haar zielsdoel wordt gezet en dat dit vanuit de zielester gemanifesteerd wordt. De cursisten die dit niveau volgen merken altijd dat hun leven in een stroom versnelling raakt en dat doelen die gezet zijn tijdens deze dag snel manifesteren.

Inhoud
•Uitleg over het zielsdoel en hoe dit in het hier en nu te brengen.
•Een overzicht van wat er zoal gebeurt wanneer je zielsdoel nog niet duidelijk is.
•De inwijding, dit is een uitbreiding van je verbinding met de IET straal tot spiritueel DNA 4(deels) en 5.
•Breng je zielsdoel naar het hier en nu door onder andere het gebruik van je zielester. (soulstar clearing).
•De hartgolf, hartnet, visiebord en hartstraal technieken om je zielsdoel te activeren voor jezelf en anderen.

Bij annulatie kan een voorschot niet gerecupereerd worden

Meest recente reacties

17.10 | 10:09

Liefste An, bedankt. Het heeft me zoveel voldoening gebracht, het contact met mama en papa. Ik was soms zo verbaasd dat ik het amper kon geloven. Ik ben blij dat ze terug samen zijn

27.08 | 14:04

Lieve An, bedankt voor het ondersteunen in dit moeilijke proces en om me inzicht te geven, mijn lichaam los te maken maar vooral mijn hart te helen ... Dankuwel ❤️

06.02 | 17:36

Beste, ik volg jou op TikTok en wat een lieve vrouw ben je en zo begripvol.
Als dat mogelijk is op een keer maakt niet uit wanneer heb ik interesse in een huiskamerreading indien mogelijk'
Mvg Talina

27.11 | 14:41

Enorm dankbaar dat ik An ken. Enorm dankbaar voor de healings die ik mag ontvangen én het daarbij horende advies.
Dikke merci ..

Deel deze pagina